Категории товаров

Производители товаров
ФОТОАЛЬБОМ під вишивку
Главная | РІЗНЕ під вишивку | ФОТОАЛЬБОМ під вишивку

ФО-001 Фотоальбом з обкладинкою під вишивку

ФО-001 Фотоальбом з обкладинкою під вишивку ФО-001 Фотоальбом з обкладинкою під вишивку ФО-001 Фотоальбом з обкладинкою під вишивку ФО-001 Фотоальбом з обкладинкою під вишивку

Цена: 400.00 грн.
Производитель: ЮМА
Опис товару: обложка метрика для вышивки бисером, сшита из прочной водонепроницаемой ткани продублирована флизелином имеет подкладку и для мягкости паралон, есть доступ к вышивке. Альбом: количество листов 13, материал картон, переплет металический. Есть возможность д
Розмір готової роботи: 21х23х4 см
Бісер: дополнительно можете заказать бисер чешский "Preciosa Ornela"
Коментарі: даний товар замовляємо один раз на два тижні, уточнюйте.
Описание:

Фотоальбом-метрика - набір для творчості.

У набір входить: обкладинка метрики під вишивку бісером, зшита з міцної водонепроникної тканини, продубльована флізелином, має підкладку і для м'якості паралон, є доступ до вишивки. Альбом містить 13 аркушів, матеріал картон, плетіння металіче. Є можливість додавати самостійно листи.
 
Розмір 21 см × 23 см × 4 см
Розмір фото 9 х 13, 10 х 15, 13 х 18, інші.
 
Є вкладиш з наклейками.
 
Альбом для творчості і формування ексклюзивного фотоальбому - виріб, який призначається для тих, кому до душі унікальні і оригінальні фотоальбоми! В альбомі: 5 унікальних глянсових листів і 8 різнокольорових сторінок, які ви можете перетворити різними тематичними наклейками, що входять в набір. Перший альбом дитини! Це унікальний спосіб зберегти важливі моменти в житті, а також оригінальний і креативний подарунок на День народження або Хрестини.
Количество:

Отзывы:

Отзывов пока нет.

Корзина покупок
   Товаров 0
   Сумма 0 грн

Отзывы о нас на Кидстаффе


Отзывы

Кристина, г.Киев
10.06.2019

Наборы получила, понравился подбор бисера. спасибо. буду обращаться еще.

Юлия, Польша
24.03.2019

Доброго дня! Замовляю на цьому сайтi вже не перший рiк, дуже великий вибiр товарiв, висока якiсть як бiсеру так i заготовок, швидка доставка посилок. Зробила заказ на 2200 грн. Бiсер до картин пiдбирають iдеально. Так як вишиваю вже 7 рокiв й перепробувала безлiч сайтiв, можу з упевненiстю сказати що \"шкатулочка\" як знахiдка - тут влаштовуэ все! Приэмний колектив завжди подзвонить чи напише щоб щось уточнити, завжди порадять що краще. Видно що свою роботу виконують з великим задоволенням. Ви молодцi, ви супер! Буду завжди з вами!

Алла, г.Киев
15.06.2018

Девочки, схемки получила. Спасибо вам большое, пребольшое!!!


Мы в Соцсетях




Наши партнеры